Jdi na obsah Jdi na menu
 


Parkur

29. 11. 2008

1. jak je vysoký stupeň Z ?

a) 100 cm

b) 150 cm

c) 130 cm

d) 110 cm


2. jak je vysoký stupeň ZM ?

a) 100 cm

b) 160 cm

c) 90 cm

d) 120 cm


3. jak je vysoký stupeň T ?

a) 150 cm

b) 120 cm

c) 140 cm

d) 160 cm


4. jak je vysoký stupeň L ?

a) 110 cm

b) 120 cm

c) 150 cm

d) 160 cm


5. jak je vysoký stupeň S ?

a) 150 cm

b) 120 cm

c) 100 cm

d) 130 cm


6. jak je vysoký stupeň TT ?

a) 150 cm

b) 140 cm

c) 160 cm

d) 110 cm


7. jak je vysoký stupeň ZL ?

a) 140 cm

b) 110 cm

c) 100 cm

d) 130 cm


8. jak je vysoký stupeň ST ?

a) 150 cm

b) 100 cm

c) 120 cm

d) 140 cm


9. Od kdy mohli ženy závodit na olimpiádě ?

a) 1935

b) 1956

c) 1948

d) 1950


10. Kdy se zavedlo parkurové skákání ?

a) 1800

b) 1700

c) 1900

d) 1600


11. Kolik bylo v prvním parkurovém skákání překážek ?

a) 20

b) 5

c) 15

d) 2



VYHODNOCENÍ :

1-A

2-C

3-A

4-B

5-D

6-C

7-B

8-D

9-B

10-A

11-D

0-3 B : moc se v parkuru nevyznáš ,ale určitě se vyznáš v něčem jiném

4-7 B : ty parkur znáš a dokážeš se v něm vyznat ,ale ještě nějaké chybyčky uděláš ale jenom opravdu malé

8-11 B : znáš parkurové stupně jako svoje boty :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář